Om Marianne

När man börjar närma sig pension påstår alla att man ska varva ner, själv tror jag inte på detta utan tycker snarare varva upp.

Jag har jobbat inom vården sedan slutet på 70-talet och de senaste dryga 20 åren som sjuksköterska. Under livets gång har jag varit gift, fick 2 barn, blev änka. Träffade en ny man fick ytterligare 2 barn och även 2 bonusbarn ”på köpet”. Några hundar, en stor damm med olika fiskar fyller tomrummet efter alla barn som skapat sina egna bra liv.

Jag har alltid gillat att måla och renovera. Sedan några år tillbaka har jag målat mycket med olika kalkfärger. Sedan kom jag i kontakt med Fusion mineral paint och blev helt fast. Jag har fått förmånen att bli återförsäljare och har nu en butik på landet. Hit kan du komma om du har lust att måla själv eller lämna in dina möbler för återbruk/ renovering enligt överenskommelse.

Tiden som blir över ägnas åt träning både av den fysiska kroppen och sinnet. Kombinerar detta med ytterligare ett företag som heter Hälsokliniken. Här erbjuder jag hälsokontroller, massage och kosttillskott i kombination med olika analyser. Du hittar den hemsidan HÄR.